Eilen oli taas pitkästä aikaa päivä että mua ahdisti suunnattomasti, tai se ahdistus alkoi vasta illalla...Päivä meni loistavasti, tehtiin asioita yhdessä koko perhe vaikkakin 11v pojan houkutteleminen tekemiseen olikin työn ja tuskan takana. Yhteinen tekemisemme koostui kirppistelystä (kirppislöytönä pitkään haaveilemani polviin ulottuvat villasukat :P ), shoppailusta (pääasiassa minä shoppailin kotiin sisustusjuttuja ja miehet kulki perässä ;) ) ja illalla katteltiin yhessä haluatko miljonääriksi-sarjaa. Niin pieniä asioita, mutta sitäkin tärkeämpää yhdessäoloa.

Palaten ahdistukseen...ahdistus iski siinä vaiheessa kun pääni valtasi taas kamalat ajatukset, eli miesystäväni exä ja heidän ystävyys. Asiastahan en voi miehelleni sanoa, koska silloin on taas tiedossa vähintäänkin huutamista, itkua ja ovien paiskomista. En jaksa riidellä aina samasta aiheesta ja päättyen samalla tavalla. Tunne ahdistus on kamala, et saa happea kunnolla, tunnet rinnassa kamalan möykyn ja päässä pyöriin vaan hirveitä ajatuksia, joihin järki koittaa sanoo vastaan ettei ne ole totta ja moni sanoisi että älä ajattele

...mutta masentunut mieli ajattelee tahdosta riippumatta väärin ja ne ajatukset tulee jostain ja yleensä ihan yhtäkkiä, saavat mielen maahan. Minä tiedän jo miten pääsen ajatuksista eroon mutta moni muu samaa kokeva ei varmasti tiedä.

Itse yritän keksiä jotain tekemistä, jotta ajatukset lähtevät päästäni, onnistuin siinä eilen. Toisinaan ajatuksia ei saa päästä pois, mutta onneks eilen onnistuin, olen taas vähän vahvempi ja yksi erä taas voitettu masennustaistelussa :) 

Onni on..osata löytää arjesta ne pienen pienetkin ilot <3 

-Roma-